040 483 0826 / Tomi / lämpöpumput

040 483 0626 / Erno / putkityöt

Putkityöt Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueella ammattitaitoisesti ja luotettavasti

Tilaa putkityöt meiltä

Runsaassa käytössä olevat LVI-järjestelmät kaipaavat asiantuntevaa otetta, etenkin asennusvaiheessa. Kymen Putki ja Saneeraus Oy on Kymenlaakson alueen asiantuntija kaikissa tarvitsemissasi putkitöissä. Kouvolan, Kotkan ja Haminan uudisrakennukset ja saneerauskohteet hyötyvät kaikki joustavista ja laadukkaista palveluistamme. Tutustu palveluvalikoimaamme, ja pyydä tarjous.

Putkityöt

Yleisimpiä LVI-töitä, joita mekin teemme päivittäin, ovat putkistojen asentaminen, huoltaminen ja korjaaminen. Tämän kaltaisia putkitöitä tehdään niin kodin ulko- kuin sisäpuolellakin. Lämpövesiputket kaipaavat ajoittaista huoltoa käyttövesiputkien tapaan. Kodin lämpövesiputkiston eli patteriverkoston uusiminen on yksi erikoispalveluistamme, teemme näitä sopimuksen mukaan.  


Putkityöpalveluihimme kuuluvat muun muassa: 

  • putkiasennukset
  • putkistojen korjaukset ja huollot
  • lämpövesiputkityöt (patterit)

LVI-alan monituiset tuotteet, materiaalit ja valmistajat ovat meille arkipäivää, joten jätä niiden valinta meidän kontollemme. Käytämme putkitöissä vain alan parhaita tuotteita ja materiaaleja. Osana palveluitamme myymme sinulle myös LVI-tarvikkeet sopuhintaan.

Laadukasta LVI-urakointia ja putkityötä Kymenlaaksossa

Suunnitteletko LVI-urakan aloittamista, tai tarvitsevatko kodin putket pientä korjausta? Ovatko patterit uudistamisen tarpeessa? Kymen Putki ja Saneeraus Oy auttaa sinut pinteestä. Erilaiset LVI-työt ovat yrityksemme leipälaji, ja otamme ne haltuun riuskalla otteella jokaisella uudella työmaalla. Teemme tyypillisesti putkitöitä uudisrakennuskohteissa kautta eteläisen Kymenlaakson, aina Haminassa, Kouvolassa ja Kotkassa asti. Hoidamme myös putkiston huollot ja korjaukset. 


Vuosien aikana kertynyt ammattitaito ja osaaminen uusien ja vanhojen LVI-järjestelmien parissa on antanut meille paljon tietotaitoa erilaisista putkiratkaisuista. Ei ole putkistoa, jota osaavat työntekijämme eivät saisi kuntoon! Ammattitaitoisesti asennettu ja huollettu LVI-järjestelmä säästää myös huomattavasti rahaa lämmityskuluissa. Vuotoja tai muita vahinkoja ei myöskään pääse syntymään, kun työt on suunniteltu ja toteutettu asianmukaisesti ja ammattitaitoisesti.


Teemme myös kattavaa käyttövesiputkiremontointia pienkiinteistöissä. Tutustu käyttövesiputkiremonttiin tarkemmin täällä.