040 483 0826 / Tomi / saneeraukset

040 483 0626 / Erno / putkityöt

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueella

Tilaa remonttipalvelut

Keittiö ja kylpyhuone ovat kodin tavallisimpia remonttikohteita. Me Kymen Putki ja Saneeraus Oy:llä teemme remontit näissä LVI-alan osaamista vaativissa tiloissa jämptisti ja kustannustehokkaasti. Keittiö- ja kylpyhuoneremontin sisältö ja laajuus on sovittavissa joustavasti ja tapauskohtaisesti. Palveluihimme kuuluvat tarkastuskäynti, tarvittava suunnittelutyö, paperityöt sekä lopputarkastus. Tarkastuskäynnin jälkeen sovimme yhdessä projektin hinnasta. Tutustu remonttipalveluihimme, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö.

Keittiöremontti

Keittiön remontoinnissa on sähkötöiden lisäksi kaksi muuta suurta osa-aluetta, jotka vaativat asiantuntevaa tekijää: LVI-järjestelmän ja kalusteiden asennus. Me Kymen Putki ja Saneeraus Oy:llä tunnemme keittiön putkiston ja hanojen salat läpikotaisin. Uusimme keittiön koko LVI-järjestelmän tai vain osan siitä, riippuen asiakkaan toiveista ja tarpeista. Teemme myös laatoitustyöt, seinärappaukset, eristykset, pesualtaiden asennuksen sekä kalusteiden ja tasojen asennuksen sopimuksen mukaan. 


Meidän kanssa asioidessasi saat teetettyä keittiöremontin yhdellä sopimuksella laadukkaasti ja vaivattomasti. Keittiöremontin ohella voimme tehdä vaivattomasti myös läpikotaisen käyttövesiputkiremontin, jonka avulla vanha keittiö saa upouudet putket. Kysy meiltä tarkemmin remonttipalveluidemme kattavuudesta ja sisällöstä. Soita ja tilaa meiltä remontti; tehdään yhdessä unelmiesi keittiöstä todellisuutta!

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on yksi talon haastavimmista remontointikohteista. Kylppäriä korjatessa on otettava huomioon useita kosteuteen liittyviä tekijöitä vedeneristyksestä ilmastointiin. Lepsusti tai taidottomasti tehty laatoitus tai eristys on varma tapa aiheuttaa homevaurioita taloon. Meiltä löytyy kylppäriremonttia varten tarvittava märkätila-asennussertifikaatti. Se on todiste ammattitaidostamme haastavien kylpytilaremonttien parissa. 


Osana remonttia voimme tehdä kylpyhuoneen laatoituksen, seinärappauksen, silikonieristyksen, purkutyöt sekä LVI-järjestelmän asennuksen ja tarvittavat oheistyöt suunnittelusta siivoukseen. Kylpyhuone on mahdollista remontoida joko osittain tai kokonaan. Kattavat palvelumme ovat kaikkien Haminan, Kotkan ja Kouvolan alueen kotitalouksien ja pienkiinteistöjen saatavilla, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä remonttitarpeen yllättäessä.