Kunnosta käyttövesiputket Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueella

Tee tarjouspyyntö putkiremontista

Käyttövesiputket ovat yksi yleisimmistä remontointia tarvitsevista osista talossa kuin talossa. Putkiston remontointi pitää huolen talon yleiskunnosta ja ehkäisee vesivaurioiden syntymistä. Remontti kannattaakin tehdä kiinteistöissä, joissa putkia ei ole uusittu vuosikymmeniin. Me Kymen Putki ja Saneeraus Oy:llä olemme putkiremonttien kokeneita ammattilaisia – olemme palvelleet Haminan, Kouvolan ja Kotkan alueen asukkaita jo vuosien ajan. Hoidamme kotitalouksien ja pienkiinteistöjen monimutkaisetkin putkirempat taatulla laadulla. Tutustu käyttövesiputkiremontin vaikutuksiin, ja pyydä tarjous!

Käyttövesiputkien remontoinnin edut

Vuosikymmeniä vanha käyttövesiputkisto on yksi yleisistä kodin vaurioittajista ja elämää haittaavista tekijöistä. Vuosittain lukuisat suomalaiset kotitaloudet kärsivät vuotavista tai vanhoista putkista. Riskiryhmään kuuluvat etenkin vanhemmat, 1940-luvulta alkaen rakennetut omakotitalot maaseudulla ja kaupungeissa. 


Uusimalla 30 vuotta vanhan tai vanhemman käyttövesijärjestelmän säästyt tulevaisuudessa monilta murheilta ja kalliilta vesivahingoilta. Vesivuodot alkavat yleensä huomaamattomana tiputuksena, joka kasvaa vuosien saatossa laajan vesi- ja homevaurion lähteeksi. Jos kodissa tai kiinteistössä sattuu olemaan vielä kuparista tai muusta metallista valmistettua putkea, on jo korkea aika vaihtaa ne moderneihin komposiittiputkiin. 


Käyttövesiputkien remontti voi kuulostaa suurikokoiselta urakalta, mutta se on mahdollista tehdä yllättävän helposti ja nopeasti nykyaikaisilla välineillä ja menetelmillä. Putkiremontit on esimerkiksi mahdollista tehdä niin, että asiakas ei joudu muuttamaan pois kodista remontin ajaksi. Meluhaitoilta ei toki voi välttyä, mutta putkiremonttimme ovat kuitenkin tehtävissä arjen ohessa.

Modernit putket tuovat raikasta vettä kotiisi

Nykyään käyttövesiputket tehdään kestävästä komposiitista. Komposiittiputket kestävät käyttöä helposti kymmenien vuosien ajan, eivätkä ne vuoda hivenaineita veteen. Laadukkaasta komposiitista valmistetut putket ovat hygieeninen vaihtoehto metalliputkille. Myös vesivuodot ovat harvinaisia kestäviä nykyaikaisia käyttövesiputkia hyödynnettäessä. Vanhat, metalliset putket ruostuvat vuosien saatossa ja alkavat vuotaa liitoskohdista. Kokonaisvaltaisen remontin jälkeen kotisi käyttövesijärjestelmä kestää ainakin seuraavat 30 vuotta eheänä. 


Kysy meiltä eri käyttövesiputkimalleista ja niiden asennuksesta Haminan alueella! Uudet käyttövesiputket voidaan asentaa erikseen tai osana keittiön tai kylpyhuoneen laajempaa remonttia.